israel LAKNATULLAH…!!!


screen001screen003

Entri ini memang berkisar isu semasa. Tapi dikhususkan dan sangat sesuai untuk dibaca oleh mereka yang bercita-cita nak beli PDA. ANDA TIDAK DIGALAKKAN MEMBACA SEKIRANYA ANDA TIDAK MENGGUNAKAN WINDOWS MOBILE. Hahahaha. Ketawalah lagi. HAHAHAHAHAHA. Dah cukup !

Sebenarnya gambar tu bukan dicedok dari Wikipedia ker jauh sekali WRK. Tu lah gambar di~screen capture~kan dengan menggunakan Windows mobile 6.0. Ala..software jer pun. Untuk lebih berbunyi sinis, softwares memang boleh di~install pada Windows mobile. Riangnya hatiku !

Tambah lebih sinis, info pasal negara israel LAKNATULLAH (huruf kecik jer sudah ! ko bukan speSIAL pun, LAKNATULLAH jer besar, sebab tu memang speSIAL untuk ko) ini ada dalam software Pocket World Info, juga boleh diinstall pada Windows Mobile. Coverage 3G pun bleh nampak kat atas tu. Perghh..berbunyi sangat angkuh. Angkuh pada israel ni takpe !

Yang berbunyi sungguh biadap tu bila negara Palestin ni dah takde dalam senarai negara-negara dunia. Boleh dirujuk pada Pocket World Info dalam PDA anda. Sungguh tidak berbudi bahasa bangsa terlaknat ini !

Ayuh ! Mari kite berdoa semoga bumi anbiya’ Palestin ini dibantu dengan bala tentera ALLAH seperti yang dijanjikan.

p/s:

1. Buat Kunang, hajat dan cita-cita anda untuk mem~Personal Digital Assistant~kan diri sungguh murni !

2. Buat En F, usah dicari lagi dual sim atau bentuk-bentuk yang serupa. Seiringkan langkah dan gaya dengan Tuan SM dan ATM. Mentelah lagi En F skarang pun dah jadi Branch Manager.

Yang Jauh dari Palestin,
Pekerja Sektor Swasta

5 responses to this post.

  1. Posted by anz on January 8, 2009 at 2:34 PM

    dual sim la bgs…..tak byh byk hp….

  2. tengok tu bang…dari PDA pun saya bleh capture screen…hahahaha..

  3. Posted by hanna tan on January 8, 2009 at 3:00 PM

    kenapakah namaku di fofularkan di sini..

    ye. yg murni itu hajatku🙂

  4. owh.. ko nk derma ker? camner ek.. sbb aku kutip cash.

    erm, if ko rase ko percaye aku, aku bg no account aku, nnti aku draw dan masukkan dlm tabung tu.

    or u hv any ideas?

    yg xde idea,
    awe

  5. okeh. aku da tanye kat bos aku tadik. die kate better if ko just bank in je.

    nih no bank global peace malaysia

    maybank: 564221611602
    bimb:140230010029224

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: