Tukar Kulit Lagi…


Bila laa WORDPRESS® ni nak buat skin template yang lebih jambu-jambu lagi..

Asek tengok yang sama jer.

Dah habis idea dah nak pakai theme lain. Tidak cukup kreatif kah WORDPRESS® untuk buat themes yang jambu-jambu lagi ? Mahu membeli seperti tidak berbaloi.

Kan menarik bila dapat chatting ala-ala shoutmix macam BLOGSPOT®. Bila lagi nak buat ni ? Pasti WORDPRESS® semakin digilai gadis-gadis tempatan untuk membuat blog.

Cepat-cepat lah WORDPRESS® berusaha untuk menambah templates terbaru macam BLOGSPOT tuu. Copy paste jer senang.

Yang Baru Lepas Bangun Dari Surau,

bekas BLOGSPOT blogger

2 responses to this post.

  1. tukar kulit?kulit apa kulit blog ke kulit kamu..hahaha..kulit kamu sudah tidak semulus dahulu..hahahha..calar balar..

  2. ape nak buat…sudah sujud menyembah bumi ILAHI abang dibuatnya…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: