KO MEMANG BUAT AKU MARAH…!!!


Petang ni ada satu Hamba ALLAH kat opis aku ni betol-betol buat aku rasa cam nak amuk puting beliung jer.  Jam memang dah kol 5.15pm. Memang dah tunggu time jer nak balik. Aku tengah berteman dengan Abg Zul dengan Amirul sedang mengaplikasikan sistem GIGI~BIRU (bluetooth) pada PDA memasing.

Ko boleh plak datang tak semena-mena cakap kat aku nak mintak tolong aku pasal ko nak balik awal ada kelas. Waaaahhhh..ini memang mendatangkan marah ! Dah tinggal berapa minit jer lagi nak balik ko bagi aku kerja sebab ko nak balik cepat !

Dah laa bagi aku kerja masa dah ujung-ujung nak balik pastu nak suruh aku buat tapi tak brief satu benda pun. Main shoot email jer. Pastu aku mintak explanation buat camna ko bleh buat muka cam nyampah kat aku pasal buang masa ko kena explain kat aku !

Apa baranggggg….????!!???

Ko ingat aku macam hamster ker ape senang-senang ko jer nak suruh aku berlari dalam roundabout kat dalam sangkar tu sebab ko suruh aku lari ?

Pastu nak kena edit lagi letak unpriced punya proposal pastu print pastu kena scan pastu kena anta kat email si Tengku tu pulak. Amboi….! berbunyik macam banyak kerja laa pulak kan.

Kalo ko dah tau ko nak balik awal apasal tak suruh dari awal ? Kalo ko dah tau benda tu nak cepat anta petang ni jugak apasal ko duk YM lelama. Aku pedulik hape ko nak YM tapi kalo bagi aku kerja time macam tu memang menyusahkan aku !

Time aku nak mintak tolong ko bukan main lagi ko cakap banyak kerja laa, ko cakap aku banyak rilek laa. Dah laa baru-baru ni ko telah menghampakan teman se~BALI & se~Beijing aku !!! Mula-mula cakap buleh tolong alih-alih cakap tak tahu buat pulak. Aikkk ko ni..? Main drama pulak…! Ko kata banyak keja laa kat dia. Ni memang jadik modal untuk Kak Maz gelakkan aku ko tau tak pasal dah tolong ko !

Time ko nak mintak tolong dengan aku baik semacam…

datang sengih-sengih heh heh heh heh heh heh ala-ala takpelaah cik salmah..bapak saya baru kirim duit dari Hong Kong !

Takpelaa..arini aku terkena ! eh..rasa cam dah banyak kali terkena jek !


Ko Pernah Rasa YONEX Size 8 ku Di Muka Mu Tak  ??? ,

images

15 responses to this post.

  1. aku paham perasaan kau. aku pun membara je semalam. aku benci bos aku. aku rase kalo la menembak lantas membunuh bukan satu kesalahan, mmg da lama aku tembak bos aku!

    bos, aku benci kau!~
    ::awe::

  2. kes aku ni bukan bos we…
    hangin jer aku..
    die ingat ini sarkis ker ape…???

  3. oleh kerana die bukan bos, ko bole la mara die balik. xpe, aku sokong ko marah die..

    tp sbb aku, bos yg cam haram, aku tpaksa terima. siap ugut beb, xnk convertkan aku jadik permenent.

    bos, aku btui2 benci kau!
    ::awe::

  4. aduhhh..main suka-suka hati jer tanak accept ko jadik permanent ?
    kureennggg..

  5. tau xpe. tgk muke die pun aku benci skangg

  6. Rul.. bkn ko sorang jer yg terkena.. dah ramai yg terkena ni.. tp badik2 dua ekor tu dia tak kena kan plak.. eeeeeeeeee.. mmg akak hangin ngan dia.. suka suki buat adik akak 2org ni.. sian awak en karim pedro n en nur pablo.. Jd tak salah kalu akak jerkah dia aritu.. hahahahaha
    Tp semlm dia dah pun dijerkah oleh GM.. eeeeeeemmm, terkulat2 dia nak menjwp.. alih2 arini half day.. nangis mata bengkak lah tu.. Sib baik semlm kekandamu yg cun ni MC, kalu dak.. mmg akak pun sekolahkan dia balik..

  7. hehehe…tenkiu kakak ku yg HEBAT…!
    sakit hati dibuatnya…!
    kalo tengok komen akak ni pun memang tau dah perasaan akak camna..
    kalo blog saya ade award komen terpanjang mmg saya tak kedekut bagi akak yg menang..kompoommm..!
    hidup KAK MAZ..hidup finance..! HIDUP MANAGER…!

  8. Posted by hainzjr on February 17, 2009 at 3:27 PM

    saudaraku…sabarlah….mungkin semalm hari isni…hari emo sedunie….jgnlah dipikir2…die mungkin sdg terkejar2 utk mengejar ape yg dikejar….tp takpe….sekurang2nye….aku ade geng….marah tetap marah….

  9. tu laa pasal..
    bengang betol aku smalam..
    nasib baik ko ade..
    kakanda mazlina semalam gering plak..
    hati tak padu jugak..

  10. hahahaha.. kena bergilir2 lah hati tak padu.. br sehati sepadu.. hehehehhe..

  11. tu yg best tu kekanda mazlina..hahaha..gilir2 hati tak padu..senang mkn sesama..susah pun sesama…i likeeeee..!

  12. Posted by niknaf on February 18, 2009 at 1:22 AM

    Takpo rul…hari ni hari dio..esok luso hari dio, tulak tuleng hari demo pulok..demo keno jadi ‘kawe tok kiro mano nga demo’ hehe..tp keno berpado2 la tok kiro pun hehe…

  13. aiseh..kalu keno demo tok kiro mano nga kawe tu sekali sekalo takpo…ni keno sokmo doh…!

  14. mane ade tikus emster lari dlm round about .. hahaha!

  15. tikus emster shahir tu lari dalam yg menatang pusing-pusing tuu..kira roundabout gak laa tu..hahahah..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: