Anod Buat Hal lagi !


Ni citer pasal Anod lagi. Nape asek nak citer pasal Anod lagi ? Sebab Anod semakin tidak terkawal. Aku kecewa dengan Anod. Blog berkisar tentang Anod tak ubah seperti Metro baru keluar setiap pagi. Anod mengalahkan Kosmo. Berita tentang Anod membuatkan teman-teman se-Malaysia tertunggu. Apa saja onar dari Anod mereka semua pasti menyokong aku untuk dedahkan.

Anod harus digulingkan !

Semalam aku telepon Anod tapi Anod sengaja tanak cakap dengan aku. Anod memang saja cari pasal. Dia tak ingat ker yang segala tindak tanduk dia semuanya akan dirakamkan di blog ini untuk diadili oleh Pengkritik Tetap macam Ajip dengan Am.

Bila aku tepon Anod die sengaja tanak cakap. Dia sengaja bagi kat kawan dia Wanie KPDN suh cakap dengan aku. Satu perbuatan yang keji. Siap bleh suh  Wanie tu mengisytihar Wanie gefren Anod. Wah..Anod sengaja bangkitkan amarah. Aku saja tepon Anod nak ajak mengular namun Anod tidak mahu mengular disebabkan Wanie !

Aku tepon lagi sekali pun die tetap suh si Wanie yang cakap dengan aku. Sampai 3 kali aku tepon pun si Wanie jugak yang cakap.

Kes yang sama jugak bile dulu Anod tak suka sorang budak pempuan ni nama die Ros. Bile Ros tepon jer die slalu suh orang lain cakap dengan Ros ni. Sebabnya die tak suka si Ros ni goda die.

Anod perlakukan aku sama macam si Ros. Dia tanak cakap tepon dengan aku. Sengaja die suh orang lain yang cakap dengan aku.

PADAHAL BUKAN AKU GODA ANOD…!

hahahaha…aku saja jer nak tulis sebab aku bengang dengan ko tak cakap tepon dengan aku !!!

biar Ajip, Am, Che Wa sume marah ko. Tu blom kira perasaan Yo lagi.


9 responses to this post.

  1. anod, sejak bile ko kapel dgn wanie ni? hahaha.. ko dah lupe ke jasa2 & kenangan bersama syahrol? main betminten, nyanyi ka-ra-okay mcm nak gile, gurauan berunsur gay dlm bilik belakang, makan sup tulang kat kedai syah, mengulo time keje, makan ikan bako kat opis syahrol, KO DAH LUPE KE ANOD?!! kenape ko sanggup bagi wanie jawab call syahrol, kalo camtu, baik syahrol call wanie je.. mentang2 ko dah jadi lagenda rempunch.. hahaha!

  2. anod skang dah banyak berubah sejak ko takde jip..
    semakin sukar dikawal..

  3. Posted by kinell136 on March 12, 2009 at 11:21 AM

    Kena suruh Michelle/Abang Nas terjah Anod ni.

  4. anod mesti marah bile baca ni…tapi bukan aku sorang jer..sume org pn setuju dgn aku…!

  5. saim,

    anod ni umpama celebrity dah kat tempat keje die…
    ko tunggu citer terbaru pasal si anod ni saim…
    geram dowh aku dgn anod…

  6. Posted by am gundam on March 13, 2009 at 4:36 PM

    wakakka,,,byk siot serangan artileri,gua pun nak join skali!!
    kamon a nod,dah 3 bulan aku tunggu nk gi karayuki ngan ko ni.tapi tak dpt2..sirapp siot~~anod, lagu “larut” satu!

  7. 3 bulan dah janji dgn ko ??
    anod mungkir janji sungguh laa…!

  8. “setiap kate yang benar dikaperkatekan adalah umpat, dan setiap perkara yang TIDAK BENAR adalah fitnah”

  9. pokok takkan bergoyang kalo takde angin bertiup….!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: