NAIM hantu KUBUR YM…


Dah lama tak borak-borak secara virtual dengan kekawan UIAM dulu.  Ajip baru balik dari Taman Melati sebab Institut Perguruan beliau dah bukak balik. Malam ni aku bersembang secara langsung menerusi PENGUTUS YAHOO.

Jip, mintak aku list YM kawan-kawan kita. Senang aku nak apdet nak kontek diorang ni.

Ajip pun bagi laa nama Asun, Amir RHB dengan Naim. Ya NAIM !

Hantu YM KUBUR !

Hantu YM KUBUR !

Dia buat onar dengan kami. Tak segan tak silu. Berhati kering menipu kami ! Mujur kau jauh dari kami. Kalau tak, dah tentu kau tak sempat merasa raikan EARTH HOUR ari sabtu ini 28th March 2009. ( pesanan penaja ni beb! )


Kata Ajip lagi ;

Dulu Naim ni selalu gak nampak online. Skarang haram dah nampak online !


Aku pun add laa nama si Naim ni. Tup-tup die dah add aku. Kesian Ajip kena tipu. Mana boleh tipu Cikgu. Eeee..berani laa die tipu cikgu. Rupanya online tapi appear offline !

Cikgu Razif jadi marah. Lagi skali Ajip suruh dedahkan perbuatan khianat mengundang nestapa ni pada khalayak umum. Tu laa Naim..sapa suruh appear offne. Kan Ajip sudah panggil kamu Naim HANTU KUBUR YM..!

Hahahaha..peringakat akhir chatting, kitorang berhempas pulas pulak cari motto yang sesuai sebagai kempen kesedaran kelakuan tidak bermoral seperti ini.

Antara yang keluar idea ;

  1. jangan appear offline sbb earth hour lambat lagi untk bergelap ! ( panjang sangat ! )
  2. sape kata hantu kubur x wujud dlm ym
  3. hantu kubor digali keluar ( naim pun nak cadangkan jugak, padahal die mangsa )
  4. hantu kubur menghantui

Kalo korang ada idea lain pun bleh tambah jugak kat sini. Biar diberi pengajaran pada si Naim !

Bukan Gambar Hiasan !

Bukan Gambar Hiasan !

Kesalahan yang dipertikaikan ;

  1. Beraksi secara offline di YM
  2. Menipu seorang guru

edited :

Selang beberapa minit lepas aku post entri ni, Naim sudah pun appear online pada kami. Mungkin Naim sudah bertaubat ? Adakah sudah tertebus kesalahannya ? Tanya si Cikgu Razif !

3 responses to this post.

  1. naim ni appear offline sbb die nak monitor chat org lain ni.. spy kekacang!

  2. bukan main berani lagi die appear offline pada kite

  3. Posted by HKYM on March 24, 2009 at 7:44 PM

    well kebebasan berinternet….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: