Anak Ibu Yang Ceghedik !


Semalam aku terbaca satu blog secara ilmiahnya aku terjumpa entri ni. Citer yang sangat menarik. Apatah lagi cerita tentang seorang anak dan ibunya. Blog ni kan pasal ibu. Apa salahnya aku memplagiat cerita ini. Hahaha.😉

Cuba korang baca.Bertuah ibunya. Anak sapa laa ni..Sapa laa mak dia ni…🙂

I was busy ‘maybanking2them’ when Hafiz approached me.

“Hi Ibu, please say hi to Finger.”

I noticed the smiley face drawn on his index finger. How cute! That was so Hafiz. The creative one amongst my boys, the Da Vinci junior – Rawang version.

“Oh…. Hi Finger!! How do you do?”

“He’s not happy la Ibu…”

“Really? Why?”

“He wants to go the fun fair….”

“Hishh… bulan2 puasa ni nak pegi fun fair buat hapa?”

“Entah lah dia… but he really wants to go there (pointing with ‘that’ finger to the direction of the fun fair from afar). Maybe just for fun I guess?”

“Bulan puasa laa…… And it’s a Finger. It can’t go there, can it?”

“Of course it can!”

“How?”

“This Finger is stuck on my hand la Ibu? So how DO YOU THINK Finger can go there?”

ibu..nak g funfair..

ibu..nak g funfair..

Ek eleh budak 7 tahun ni! Ceghedik nak mengenakan ibu dia …. bertuah betul.

Bagus anak orang ni. Kecik-kecik lagi dah genius. Hehehe. Sekadar selingan cerita untuk arini.

SELAMAT HARI JUMAAT…!😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: