MISI MUSTAHAK…!!!


Dulu aku pernah tengok video klip ni 3 tahun setengah (jip..ko tentu faham term ni..) dulu masa kat UIA. First time tengok rasa cam bangga orang kita boleh buat animasi macam ni. Bebudak MMU memang banyak video-video terhangat macam ni.

Baru arini aku tau video hebat ni rupanya bebudak MMU yang buat UPIN & IPIN tu. Wahhh…memang patut laa ! Idea tak kering gusi diorang memang tak kering-kering  !

Baru jer aku nak ajak adik aku tengok citer UPIN IPIN ni minggu lepas, sekali dah habis laa pulak. Last show 1 April. Dengar kata dah kutip RM6.3 juta. Hilal TV from Turkey pun dah beli cerita episod TV diorang. Terkesima aku kagum ! Tapi alihbahasa Turki cam aneh jer aku dengar.

Pelakon Utama pun beratur..??

Pelakon Utama pun beratur..??

p/s : aku skang dah mabuk wayang. FAST & FURIOS 4 sangat hebat !

You wanna borrow my GPS ???

3 responses to this post.

  1. aku x paham leee.. hehehe!

  2. mu ada gps ke?pinjam sat nak buat jalan gi sekolah..lupa lak jalan nak gi skolah sudah…

  3. abg ada..tapi sudah attach dgn henpon..sila pinjam ayah..
    wakakakaka😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: