Wahai kawan-kawanku…


Buat Razif,

Aduhhh. Anod kini aku sudah banyak ditembak rasa KACIWA. Anod semakin diasuh untuk membunuh persahabatan kita semua. Aku terpaksa melaporkan pada kau disebabkan tanggungjawab yang diberi untuk memantau Anod.

Pagi tadi ada kejadian yang membuatkan sesuatu berlaku tidak mengikut tentatif program. Aku kaw-kaw dimarah Anod. HAHA.πŸ˜‰

Dah banyak kali aku call tapi ptg tadi si Haikal yang jawab tepon Anod. Katanya Anod pergi toilet. Ujar Haikal ;

Anod saja tinggalkan tepon bila tengok ko tepon. Dia terus letak henpon atas meja pastu pergi toilet. Berboraklah aku sama Haikal.

Aku terangkan pada Haikal. Kami sudah diamanahkan oleh Razif & Mizi supaya memantau Anod lepas ketiadaan diorang. Percayalah Kal. Aku suka buat dia marah tapi dia takkan marah, sekadar sengih gelak gelak balik jer. WAKAKAKAKA.πŸ˜‰

Kata Haikal ;

Takpe..Aku suka tengok dia tertekan. Sekali-sekala kita kena buat dia tertekan.

Tapi aku rasa cam nak gelak gajah jer dengar Anod marah. Berbunyik macam laki nak cerai bini jer. Korang tau ape dia ckp ?

Nod..aku tulis citer ko ni dalam blog ni..Terus dia jawab ;

KO BUATLAH APE KO SUKA !!!!

(perghh..dengan nada mmg suami nak cerai bini )

Kan dah merah dah tulisan tu. Memang tahap Anod murka !

Dengar Anod marah cam gitu tersangatlah humor aku rasa. WAKAKAKAKA. Aku tak tahan nak gelakkan ko Nod. HAHAHAHA.πŸ˜‰

Blah laa Nod. Nak marah aku balik plak. Member ko sendiri suh aku buat ko tertekan ! HAHAHAHA.πŸ˜‰


10 responses to this post.

  1. lagi-lagi anod.. lagi-lagi anod… lagi-lagi anod… anod.. anod..

  2. itu aje modal ko..marah sket tulis cerite kat blog, aku peduli ape..diorang tak tau yg ko yg besalah sebenornye..!!!!!

  3. sarol, ko kena berlembut dgn anod.. xleh push lebih, nnt die langgar ko dgn lagenda rempit die baru tau…

  4. anod skang banyak geng !
    die ade lin, wanie, lan, haikal & etc.

    jip..ko boleh bayangkan wanie pakaikan anod tali leher ?
    can u bilivvv it jip ?

  5. fitnah…mengape aku sering difitnah?????
    aku takkan maafkan orang yg memfitnah aku

  6. eh..eh…kerap pulak si anod ni nak bagi comment..?
    kunun-kunun bleh bersih laa nama ko kat sini tu..
    hahahhaa..apa lagi nod..bikin laa satu blog !πŸ˜‰

    tajuk blog ko ;

    Aku Si Pemungkir Janji !

    ko tggu plak ajip bagi idea nama blog ko..
    hahahaha…suka aku tengok ko marah & tertekan !

  7. Posted by kinell136 on April 9, 2009 at 2:08 PM

    Setuju dengan Ajip. Paling kurang dia terbalikkan Ladybird kau nanti.

  8. dah mcm parti politik lak gegaduh ni.. aku cadang korang pergi mane2 sungai, pastu lumba tangkap ikan sepat, sape tangkap paling banyak die menang, pastu kalo x puas hati, korang lawan tangkap ikan puyu lak. hahaha!

  9. Posted by chewa on April 10, 2009 at 7:59 AM

    asik dok bace entri ko nih…trpggil plak rasa hati utk mencoretkn sedikit komen..tp baek sku smpn dl..sbb sku rs entri br nnt psti lebih hangat..psl haper lg kalu bkn keliaran, keganasan, kecurangan, kekecewaan & ntah haper2 KE lg lah yg melibatkn anod nih..
    x sabor2 plak raser..rol update entri cpt cket..

  10. itu dia…..che wa pun dah komen..
    che wa dan aku mmg sama-sama jadi mangsa sepak terajang kata nista anod..
    mari sama-sama kite bersuara memohon hak kita..!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: