Senangnya Dalam Hati…Kalau….


Memandangkan hari Isnin bukanlah hari yang berkobar-kobar  dan sangat pasif untuk start kerja adalah perlu untuk kite buat sesuatu.

Meh aku ajak korang layan video ni. Lagu Madu Tiga. Ini bukan iklan nak menyokong poligami. Aku bujang tulen lagi bang ! Sekadar nak lepaskan tension masuk keje ari Senin. Lagu best music die pun tak karat. Sesekali dengar buat aku hanyut jer rasa.

Memang ironinya lagu ni klasik. Nostalgia. Kalo bos korang datang keje buat muka slanga dia korang boleh gak suh bos korang dengar. Kalo die jenis yang berbini  ramai kompem die pun senyum sampai telinga dengar lagu ni kang. Kira macam lagu ni ialah lagu album runut bunyi dalam hidup diorang laa.

Kalau saya punya mood dan motivasi yang mencukupi ketika ini, pasti entry ini lebih berbaur keterujaan.

p/s : Di kesempatan ni jugak aku amek peluang untuk ucapkan Selamat Hari Lahir buat teman tapi mesra ku (hehehehe…😉 ) yang jatuh pada 1hb Mei tiap -tiap tahun Masihi. Semoga ape yang dicita-citakan sejak 2 tahun dulu akan dimakbulkan oleh TUHAN yang MAHA PENGASIH LAGI MAHA PENYAYANG…!

Tulisan berwarna ungu adalah mengikut warna kegemaran beliau !

Aminnnnn.😉

5 responses to this post.

  1. org malaysia relax je, x marah pun si dhani ni ciplak lagu p ramlee.. cuba kalo penyanyi malaysia ciplak lagu diorg, sah dah tunjuk perasaan kat jakarta, pastu cyberpunks sume hack website malaysia.. “ganyang malaysia, malingsia” sume keluar.. dasar indon bangsa bangsat! dasar bangsa kecoh! dasar bangsa ye ye kelapa!

    Proud to be Malaysian!
    Go to Hell kepada rakyat negara yang pakai bendera Poland terbalik..

  2. hahahaha..kamu sungguh provokatif bang..!
    mujur aku suka Tufik hidayat & Rexy Manaicky…

  3. aku sebenarnya marah kat org lain, org yg ko pun marah, tp sbb entry pasal die lambat keluar, jadi aku pun hamburkan kemarahan aku pada indon kat entry ni… ko bayangkan aku drive dari gerbang selatan semata-mata nak… ishh, malas la aku nak citeee.. (keadaan sangat marah, aku gagal menaip dengan tenang)

  4. sabar jip..sabar…aku mengerti hati budi ko…aku faham bagaimana die kecewa..aku berharap org itu tampil berikn penjelasan…!

  5. Hi, good post. I have been wondering about this issue,so thanks for posting. I will definitely be coming back to your posts. Keep up the good posts

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: