O.G.A 2009


Tanggal 10 – 12 June 2009, berlangsung satu pameran antara syarikat-syarikat bercirikan minyak & gas di Kuala Lumpur Convention Centre. Mengambil peluang sebagai penyertaan pertama aku dalam pameran ni, persiapan dah dibuat bagai nak rak sejak awal tahun lagi.

Penyertaan aku dalam Oil & Gas Asia 2009 ini lebih berbunga pelangi dengan kerjasama dari En F yang pengalamannya jauh luar biasa & Kak Maz yang tak sempat rasa penat sepanjang OGA. Berharap juga ada pntu-pintu rezeki yang tidak disangka-sangka dari OGA kali ni. Mana laa tau satu hari nanti ada jugak.

tiada masalah langsung bg en F

tiada masalah langsung bg en F

Pakej 3 hari dari 10 pagi sampai 5 petang sepanjang exhibition memang menguji kekuatan kaki. Lenguh tak hengat. Sempat juga jumpa kawan-kawan sesama zaman belajar dulu. Tak sangka banyak yg jadik Mechanical Engineer. Goyang tangan pegang korang punya bisnes kad.

yang tengah tu Mentor ~ cekap goreng !

yang tengah tu Mentor ~ cekap goreng orang !

Paling best bila ada En F dengan Kak Maz. Time orang lain sibuk dengan hal memasing kitorang bertiga jer yang semangat komersil. WAKAKAKA.

Barisan Pengurusan

Barisan Pengurusan

Baru ari ni aku ada kesempatan nak tulis pasal OGA acara dwi tahunan ni. Tunggu orang panggil keja pulak pasni. HAHAHA. Diharap En BOS tidak membaca entri kali ini. Selamat Tinggal BOS..

4 responses to this post.

  1. Posted by Mr.Z on June 23, 2009 at 9:41 AM

    oit2…. jgn tak bagitau bos kalu nak berenti kat tempat ko keje skang…. kalu dpt surat rekomendation dari dia akan mencerahkan lagi masa depan ko…

  2. Nak akak suh En Bos baca ke?? hehehehe
    Lawa gak kan background kita tu… sekali kena pancaran baju merah.. mmg menarik tertarik the boommmmmmm..

  3. Selamat Tinggal BOS….!!!!!! Lain macam je bunyik..

  4. gmbr first tu mu ke yg amik?musykil2

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: