BIla Dah Lama Tak Tulis Blog…


Tengok orang lain update blog aku pun rasa gatal tangan nak menulis blog. Tapi tak sempat. Nak tulis blog kat opis sekarang macam dah takde mood & motivasi. Nak garu tulang dada kat opis pun dah tak sempat dah sekarang.

Jangan kan kata pembaca senyap, aku yang penulis ni pun kalau boleh nak tengok ada entri baru dalam blog aku. Teman sekufu yang memblog pun dah jarang update.  Walaupun sekarang masih lagi zaman currency USD masih lagi di takuk 2.5, namun zaman blogosfera aku ini tidak boleh koma lagi. Nanti nampak malas menulis padahal membuat blog bukan kena bayar permit 😉

Aku tulis ini jelah. Mata pun dah tak berapa cantik. Mata aku dah mengantuk.  Banyak syaitan hasut kat mata.  Celaka punya syaitan. Suka hasut benda merepek. Minyak moto pulak takde. Esok aku bluetooth sajalah minyak moto aku dari moto Anod.

2 responses to this post.

  1. Posted by rina on July 9, 2009 at 12:57 AM

    mesti tgk i update blog pastu u pun nak gak (rina in perasan mode)..hehe

  2. Posted by kinell136 on July 12, 2009 at 2:09 PM

    Bluetooth minyak! Hahaha! Kau pun pembaca hilangpunca gak ke bang?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: