INI BETUL PUNYA CERITA…


Memetik artikel di akhbar News Straits Times di ruangan sukan bertarikh 10 July 2009 ;

Zakry Latif has put on weight despite training hard on court, no thanks to his fondness for unhealthy food.

” I seriously don’t control my food intake. I’m not picky when it comes to food. This is because I’m a Negri born and people from my state enjoy eating and I’m no exception.” said Zakry who weighed 71kg at the Juara Stadium yesterday.

Blom pernah lagi aku dengar berita pasal player badminton negara naik berat badan sampai masuk paper. WAKAKAKA. Rilek laa bang. Aku yang bukan Negri born ni pun naik jugak. Bedal jer makan ape pun. Tersenyum aku baca paper ni tadi.

” Player Malaysia pun boleh naik berat badan sebab makan. Apatah lagi aku yang bukan player Malaysia ni tau.” ujar Syahrul yang ditimbang sebanyak 83 kg tanpa perasaan malu minggu lepas.

4 responses to this post.

  1. “This is because I’m a Negri born and people from my state enjoy eating and I’m no exception”.. yesssssssssss correct correct.. this is the because my perut dah buncit oredi.. i enjoyyyyyyyyyy eating.. eemmm tp arini cam tak tau nak mkn ape lak.. Rasa cam nak mkn spegeti tp jauh aaa nak menapak ke Ampg Park tu..hehehe

  2. x yah lah ulasan si syahrul tu cam ala2 personaliti jawabnya..malu konon…

  3. AngahLINA,
    tang makan jer laju aje komen yer..hahaha…pepagi nasi lemak..tghari KL jam..ptg lak pekena carrot..mana tak bonchet…HAHAHAHA..

    U,
    alaa….kata nak cas-cas diri tu atlit..hahaha..

    piratelove,
    ini bukan sekadar justifikasi..lebih kepada pembaharuan modernisasi..HEHEHE..😉

  4. hahahaha… idup tuk mkn.. hehehehe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: