Wall of Shame #2


Pagi ini di opis. Perbualan antara dua rakan sekerja.


Rakan sekerja : Pagi tadi aku nampak polis bawak penjenayah.

Aku : Mana tau tu penjenayah ?

Rakan sekerja : Sebab tangan dia bergari. Pakai baju putih.

Aku : Ooooo

Rakan sekerja : Tapi polis mascot dia sorang jer.

Aku lagi : Aik polis mascot ??? Polis buat apa nak mascot ?? Bukan polis mascot laa.

Rakan sekerja : Dah tu ???

Aku : Polis escort laaa..

Rakan sekerja : Yer ker..???


nah..ko punya polis mascot !!!

nah..ko punya polis mascot !!!


Rakan sekerja sapa laaa ni ??? Adoiiiiiii..😉

7 responses to this post.

  1. Posted by pa'an on August 13, 2009 at 11:13 AM

    mascot….kahkahkah….

  2. cakap kemain konfiden nak sembang dengan aku…salah sape tu bang..? salah cikgu pendidikan moral dia ker ???

    wakakakaka..

  3. Posted by Jeng-Jeng-Jeng on August 13, 2009 at 1:24 PM

    tersasul agaknyer…sebab excited sgt…

  4. tu bukan tersasul…mmg over konfiden !!!

  5. agak-agak aa nak tersilap ckp pun.. escort jd mascot,

    teringat kes mak aku – ramunia FABRICATORS jadi ramunia PUBLICATION

    dari kilang heavy industry bikin oil n gas platform terus jadi penerbit buku… hahaha!

  6. erk! awak sembang ngan sapa ni?? Hafiz?? hehehehe

  7. sape lagi yg blur-blur…..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: