INDAHNYA BILA BERCINTA…


Entri kali ini HEBAT. Entri kali ini ISTIMEWA. Digarap bersama pelakon hebat & penulis prolifik.


Hidup ini INDAH bile….

Saat mula-mula bercinta memang mengujakan. Detik-detik awal nak tackle  gadis memang lah sangat-sangat membangkitkan inspirasi dan motivasi diri.

Kena pulak masa tu tangan tak bertepuk sebelah. WOWWWW. Sungguh indah laa.

Paling indah bila kita dapat hadiah dari pasangan. Walaupun masa tu belum declare lagi. Tapi sudah ada bibit-bibit untuk bagi hint kita suka kat orang tu.

Korang ingat lagi tak first hadiah apa yang korang dapat atau nak bagi masa bercinta. Memang tak lupa laa kan. Maunya tak lupa. Ini bukan sebarang hadiah. Hadiah cum INVESTMENT tau !!! Punya laaa seronok dapat hadiah tu rasa macam dapat pingat Sukan Olimpik. Rasa macam kita sorang jer yang bercinta kat dunia ni. Tu yang level Olimpik dah pingat tu.

Zaman-zaman mula bercinta memang indah. Sekali-sekali layan lagu Exist – Masih Terserlah Ayumu memang tak perasan dah kawan duk kat sebelah !

Zaman-zaman tu jugak, hadiah berbentuk bantal bentuk hati memang FEMES lah aku cakap kau !

Sapa-sapa ada pengalaman baru bercinta boleh laa kongsi kat komen nanti. Boleh laa orang baru bercinta cedok sikit-sikit idea untuk me~MANTOP~kan lagi percintaan itu.

Korang tak boleh marah lah kalo warna tulisan agak jambu. Entri kali ini memang kena jambu-jambu. Baru masyukkkkk dengan jiwa kawan. Mood PERCINTAAN laa katakan.😉


CUBA TEKA HADIAH SAPE KAH INI ???

CUBA TEKA HADIAH SAPE KAH INI ???

My friend…kipidap !


People changed

19 responses to this post.

  1. Komen sape paling emosi maknanya dia laa tuan punya hadiah tuuuu…😉
    jaga-jaga..!!!

  2. chantekk gambar teddy bear tu…

  3. aku pun rasa jatuh hati laa bang tengok teddy bear tuu…😉
    beruntung tuan dia..

  4. aku setuju.!!! bkn setakat ko, aku pun cair bang….silap2 aku yg jiwa kacau tengok teddy bear tu…HAHAHA

  5. eh anod..ko pernah lihat tak tuan punya teddy bear tu mendakap kemas bantal hati tu tempoh hari..?
    aku rasa sangat romantis laaa…

  6. indahnya hidup bila dah becinta nie… ish..ish..ish.. bila la aku boley nak bercinta nie… hehe..

  7. Posted by Saim on August 31, 2009 at 8:24 PM

    Adakah orang yang tengah hangat bercinta ni adalah….??

  8. Posted by peraran on September 2, 2009 at 1:47 PM

    wakakkakakka

    aku suka komen yg 1st skali tuh

    restecpah

  9. Posted by chewa on September 2, 2009 at 2:25 PM

    wahh…kipidap…kipidap….
    kagum aku …!! hahahaha…

  10. wah…gembire je kawan aku ni.aku pon tumpang gembire gak, tp jgn tgl aku sorang2 sudey…

  11. orang itu…..
    biarlah dia nak gembira cket pun….ko ni pun…suka laa menyakat dia…ko tak kasihan dia ker…?

  12. Posted by chewa on September 2, 2009 at 3:33 PM

    e’eh…apehal ni en org itu & en penulis…
    aku cuma menyatakan sokongan pada sang pecinta..
    mengapa aku harus dikasihani?? dikasihi aku x kesah…hahaha…

  13. kau bukan layak DIKASIHANI…
    kau MEMANG LAYAK DISAYANGI..!!! 😉

  14. en.penulis
    amat kasar dalam berbahasa…takut kalau ade yg terase nanti susah..tp mmg “sebagai kekasihku layak aku bertanya…eh mcm mane aku bleh tetibe je menyanyi ni…ahaks

  15. Posted by sang pecinta on September 8, 2009 at 9:55 PM

    mmg nk kna mangkuk 2 ekor ni..
    da ilang rasa pedas kot..

  16. Posted by peraran on September 14, 2009 at 7:43 AM

    ai marah benar ni, sabar bulan pose bang

  17. yo,
    ade komen yg telah didelete…sbb memang nyawa penulis terancam gile time tuuu…bygkan laa..!

  18. Posted by peraran on September 15, 2009 at 9:24 AM

    tragedi 11 sept ke

  19. Posted by chewa on September 15, 2009 at 7:05 PM

    gilo ganazz…smpai penulis terancam…
    apakah instrumen yg digunakan..??!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: