BIRTHDAY


PENGUMUMAN !!!

Hari ini hari jadi Anuar Maulan.

19 responses to this post.

  1. Posted by amir the great on September 1, 2009 at 9:11 AM

    hepi brtday to ANOD!!!!!!!!

    anod dah besar skrg.
    so anod kene belajar berdikari..

    blogger nak bagi hadiah aper kat encik anod?

  2. hakikat sebenar…en blogger tidak mahu pun memberi hadiah untuk anod..tp anod telah paksa en blogger dan che wa untuk berbuka puasa dengan dia di tempat-tempat eksklusif..πŸ˜‰

    anod mahu berbuka di dewan perdana felda…tp dah fully booked dah dewan..jadi berbuka laa kami di felda villa.. tapi dia memaksa tu suh pergi time ari besday dia jugak tu yg tak tahan tuu..

  3. Posted by amir the great on September 1, 2009 at 2:55 PM

    xpela encik blogger.
    tg penting anod bayar..

    aku dah ckp anod mmg high class.
    berbuka ditempat ekklusipss..dah xpandang kdai mkn shah.

    Cayalah anod!

  4. anod bayar ???????
    mana ade bang…..dia paksa jer…segalanya paksa…paksa sendir-sendiri bayar jugak…

  5. Posted by amir the great on September 1, 2009 at 4:45 PM

    Bayar sendiri???

    ajak org mkn kat tempat ekklusip mahal2 utk raikan Brthday die,bayar sendri???
    WOU! anod mmg mabeles!!!

  6. Posted by Saiful Shahril on September 1, 2009 at 5:24 PM

    Selamat Hari Lahir En Anuar Maulan..moga dipanjangkan umur dan murah rezki…

  7. whoa…….bukan kena buat announcement melalui penyimpan Mohor Besar Raja-Raja ke?

  8. happy birthday anod.. may long life dream comes true..

  9. Posted by peraran on September 2, 2009 at 1:52 PM

    hepi besday utk anod

    bukan main lg dia ek. nk celeb besday kt tmpt calang2, sian org yg meneman kena paksa teman, dh la byr sndiri, tp takpela perot kenyang, memng mkn adalah salah satu hobi eksklusif penulis blog dan che wa, kalu dia paksa korg sambut besday dia g sri petaling korg nk tman jugak ke?

  10. Posted by amir the great on September 2, 2009 at 2:15 PM

    Insyallah tiga hari….tulis nama la…

  11. Posted by chewa on September 2, 2009 at 2:40 PM

    tidak habis disitu…
    anod telah membli sesapang kaswit sbgai hadiah hari lahirnya..slps berbukak posa..
    mlm ni, gi carik adidas plak…rak kasut xnk ker nod???

  12. ape yg che wa komen tu betol….!!!

  13. kasut adi dassler tu memang menarik perhatian betul laaa…

  14. Posted by peraran on September 7, 2009 at 8:44 AM

    ‘KASWIT’

    adakah perlu dihilitekan di situ wahai che wa

  15. KASWIT sebutan che wa itu adalah memang disengajakan. kalo tak silap itu adalah sebutan orang perlis kot. janganlah anggap che wa suatu boneka kerana beliau adalah seorang yang knowledgeable.

    jangan main-main tauπŸ˜‰

  16. ‘kaswit’ tu pun bkn disengajekan..aku seolah2 dipakse beli oleh 2 org sahabat, nak wat camane atas name persahabatan aku pun beli laaaaa…..diorang selalu cite tak habis..

  17. bila orang itu memakai “kaswit” ala-ala converse warna putih itu dipadankan dengan jeans dan tshirt PDI yang menampakkan susuk tubuhnya yang tegap dan perkasa itu tempoh hari…memang korang tak nampak dah tolok bandingnya..

    (part yg ini ko tak cerita pulak…slalu citer tak habis)

  18. Posted by peraran on September 14, 2009 at 7:40 AM

    present besday anod thn ni: mkn kambing, kaswit baru

  19. biasalaaa..org hebat…!
    mengalahkn awek permintaannya…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: