TERGANGGU TIDUR MALAMKU….


Tetiba aku terjaga

Sebab tadi aku mimpi

” The Rock ” datang ambush aku kat umah

Sebab aku pakai tepon SAMSUNG

 

 

p/s : sape suh aku tadi review sangat SAMSUNG CorbyPRO B5310.

Merah tu buat aku sampai tdo mimpi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

samsungb5310corbypro_photosphotos_b

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

9 responses to this post.

  1. corby pro ni best ke? brape rege nye yop?

  2. kalo tak silap teman, teman rasa rege di negara AMARIKA sana USD270.. kome konbet laa jadik RM brape..

  3. Posted by peraran on November 3, 2009 at 11:20 AM

    the rock dtg terjah ko ckp perak gak ke

  4. ehhhhh…cikgu iban ni…buat aku sentap lak statement ko ni…
    touching aku..!!!

  5. Posted by chewa on November 3, 2009 at 8:36 PM

    aperr daa..cket2 sentap…cket2 sentipp…
    rengser plak haku….

  6. cikgu iban? hahaha, tok ketuai rumah panjai makan petai

  7. aku bukan ape panggil ko cikgu iban instead of cikgu peraran..sbb aku macam TERKUJAT lak tengok komen-komen ko dalam facebook sume ko cakap iban dengan kawan-kawan ko…kitorang paling kuat iban kat sini pun cuma tau MANAH GAMAL jer..pastu NADAI-NADAI..

  8. rileks je die ckp iban tu mcm die ckp klate/pahang je..

  9. tahap grammar iban die pun dah tinggi….!
    level-level emeritius dah kalo bagi masa lagi 2 tahun..
    betoi tak apai..?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: