ZAMAN DAH BERUBAH…


makin tua dunia ni…makin lain dah caranya…

che wa ni mesej aku cakap terima kasih pun dah lain bahasanya..

” OKAY…TENGZZZZ…”

oooo…baru aku tau. zaman skarang ni orang tak cakap thank you as TQ dah. main TENGZZ TENGZZ jer…”

TENGGGZZZ to all sebab baca blog i…macam azwan haji ali laa pulak bunyik tengzzz tengzz ni..

11 responses to this post.

  1. duk serumah dgn selebritas biasa la bang, bahasa pun mesti seleb gak..

  2. aku mana laa reti…bahasa moden sangat..

  3. akob sudah, anod apetah lg.. memang ikonik. aku rasa sudah tiba masa utk ko highlite isu pasal menteri perbankan lak kat sini.. bagi panassss skit!

  4. nampak macam kau sudah menghidu sedikit perkembangan menteri perbankan nampaknyaaa….
    yer….people changed…!😉

  5. Posted by chewa on November 5, 2009 at 6:15 PM

    jgn cari psl occayyyy..!!whahahassss

  6. occayyy…..!!!
    tak kewl laa memarah…!!!😉

  7. jgn crk pasal….hmmm

  8. Posted by peraran on November 6, 2009 at 3:30 PM

    mmg btol la dude, bahasa dia cukup urban

  9. Posted by peraran on November 6, 2009 at 3:34 PM

    mmg btol la dude, bahasa dia cukup urban, aku rasa cukup ketinggalan, dah la dok kt pedlman ni

  10. die mesti la nak lwn ko, bahasa ko IRBAN, die lak URBAN

  11. Posted by peraran on November 14, 2009 at 12:21 PM

    wakakakaka

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: