Kadang Timbul Kadang Tenggelam…


Aduhh..dah lama tak belek benda alah nama blog ni. Nak baca orang punya pun malas. Nak tulis baca sendiri pun lagi laa malas. Sejak raya lepas mood macam suam-suam basi sikit nak tulis. Bukan takde cerita. Nak bukak cerita tu tak penuh konsentrasi. Ibarat kata kalau nak tembak buah karom tu mata kena tepat feeling kena cantek baru dapat “shoot” queen. Silap aribulan queen pun tak masuk, bola sendiri pun masuk gol.

Sekarang memang tengah musim Malaysia berjaya. Lepas kalahkan Thailand 2-1 memang ada lain macam sikit berkobar-kobar punya semangat. Aku pun ada rasa macam berkobar jugak walaupun aku tak main kalahkan Thailand.

Musim kenduri bulan ni pun memang hebat dan tak kesian perut. Sekali sekala seronok jugak layan. Macam acara pecut. Lepas kenduri yang ini terus bergegas nak bagi baton kat majlis lagi satu. Ada yang aku dapat datang. Yang tak dapat datang tu pun aku agak frust sebab tak dapat datang. Sori we. Walaupun Tanjung Malim tu tak laa jauh mana.

Aku nak balik pekena cendol Titiwangsa pulak.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: