Entri Geli-Geli


HAHAHAHA. Lama aku berenti. Semalam balik kerja terdetik nak kongsi cerita. Entri ini ada cas-cas entri geli-geli bak kata Saim. Tapi layan jugak laa.

Semalam aku ber~YM dengan Roslin Hashim a.k.a jaguh badminton negara. Memula kenalkan diri kena laa pakai nama abg faiz baru laa dia cam sapa.HAHAHA. Tapi tidak kusangka Roslin Hashim juga memang terbaeeekkk lawaknya.

Buah Korek vs Korek Buah

Lebih kurang macam gini laa dia ;

Roslin : Okay bro. Ape cer ?

Penulis : Takde cer..sajer..ada mana..? Bukit Kiara ker..?

Roslin : Takde laa..ada kat umah..rehat jap..

Penulis : Sayang laa aritu tak sempat nak tengok Hafis main final. Dia punya buah korek memang terbaeeeekkkk….!

Buah korek ialah satu jenis skill dalam badminton yang dah tahap susah gile nak amek tapi boleh twist wrist korek dari bawah shuttle tu sikit lagi nak jatuh  jadi cross net. Memang terbaeeekk pun skill ni. Cuma beberapa orang jer player dunia ada skill ni.

Roslin : Dia punya ” KOREK BUAH “ pun terbaaeeeekkk juga…!

Penulis dalam hati : Haaaaaaaaaa…???? KOREK BUAH….??? BUAH APAKAH…?

Penulis : HAHAHAHA…jahat demo..mengata ke adik sendiri.

Roslin : Kata ke adik sendiri takpe..jangan kata kat orang lain.

Masuk air jugak player Malaysia sekali pun. Memang terbaek lawak spontan dari Abang Roslin.

One response to this post.

  1. abih semua masuk air..dia buat gilaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: