Sekali Anak Misbun Laaa…


Citer pasal Piala Tomes dah lama habis. Tapi baru ini aku nak menulis. Kebetulan semalam singgah umah Yo Peraran tertengok siaran ulangan Tomeskap Semi Final 2010.

Leps balik dari stadium memang hati ada sedikit berdekah-dekah tengok player Malaysia main cam gitu jer kalah. Selang berapa hari, sajer pelawa Anod pergi KLRC kot-kot ada boleh amek feeling amek berkat kat situ.

Elok jer masuk dewan dengar pung pang pung pang shuttlecock kena raket hati rasa macam tertawan. Rasa hiba jer dengar pukulan demi pukulan yang memang nampak seni halusnya.

Lagi pulak nak jadi best malam tu, boleh plak terserempak dengan Mahazim roomate abg faiz masa kat BAM dulu. Sekali rupanya diorang ada frenly match lawan plak dengan team abg zahar. perghh..memang klasikal laa tengok orang main. Tambah seri plak ada Zulfari budak Nusa Mahsuri, dua orang anak Misbun jugak kat situ. Memang tak masuk akal shuttle diorang.

Before balik salam dulu dengan sume orang, kena part salam anak misbun memang terasa “KEBERKATAN”nya. HAHAHA. Masuk air sungguh. Tapi memang kelas game diorang. Yer laaa kalo nama aku BIN MISBUN SIDEK pun mesti aku pun main lebey kurang jer dengan diorang.

MEMANG TERBAAEEEKKK..!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: