Satu malam bersama warga emas!


Sekarang nak main badminton pun dah tak macam dulu. Nak tunggu geng-geng yang muda jenuh nak ada venue.
Join aje laa main dengan geng-geng yg veteren. Nama jer tua tapi sembang memang takde isu lain. Sembang-sembang maskulin manjang.
Tapi part melawak sumpah aku teruja. Datang satu orang tua tatkala tengah main badminton dengan geng-geng warga emas ni tanya pasal nak mengurut.
Katanya ;

“Aku nak cari orang boleh urut lutut kaki aku ni biar sampai elok…kalo kena kejar anjing pun orang kata biar boleh sepak balik anjing tu.”

Hahaha.aku memula bajet biar kena kejar anjing pun boleh lari laju lagi. Kalo setakat nak sepak anjing tu balik baik laa tunggu jer ready sesiap agak anjing dah nak dekat try letak stokin dulu kat depan anjing tu. Tengok anjing tu boleh respon ker atau mati keras terus kat situ.

Aduhai dunia…

Posted with WordPress for BlackBerry.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: